E-commerce

Steeds meer fysieke winkels sluiten de deuren. De focus verplaatst zich steeds meer richting de online markt. Logisch, want daar ligt de potentie om uw winkeldeuren voor de hele wereld te openen.

Naast het technische aspect van het opzetten van een webwinkel komen er  nog een hoop zaken kijken. Hoe trekt u bezoekers? Hoe verhoogd u de conversie? Of hoe laat u uw klanten terugkeren? Wij helpen u graag verder. Ons doel is u te begeleiden om stapsgewijs te groeien.

Start uw eigen webwinkel vandaag

Leg gerust uw wensen aan ons voor. Op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvend voorstel maken dat geheel bij u past. Neem direct contact met ons op, en laten we samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor ieder budget

Een webwinkel is een heel persoonlijk product. Iedereen heeft zijn eigen productaanbod, strategie en ambities. Maar zo heeft iedereen ook zijn eigen budget. Een ruim budget maakt alles altijd een stuk gemakkelijker. Al is dit zeker geen vereiste. Het is daarentegen wel een vereiste om creatief te zijn. Hier komen wij bij kijken.

Soms biedt een standaard template u alles wat u nodig heeft om laagdrempelig te beginnen. De focus ligt er bij ons op om u van dienst te zijn.  Wat u ook nodig heeft. Wij denken oplossingsgericht met u mee. Neem gerust contact met ons op, en laten we samen kijken naar wat voor u mogelijk is!

Opensource

Wij zijn ervaren met de installatie, het gebruik en het uitbreiden van vele Opensource projecten. Hiermee is de basis voor uw webwinkel razend snel opgezet. Zo bieden wij niet alleen de beste oplossingen aan, maar ook de goedkoopste.

Een gezonde groei

De perfecte webwinkel in één keer opleveren is helaas zelden mogelijk. Een winkel dient, net als een organisch product, stapsgewijs te groeien.  Om succesvol te zijn dient u te kijken naar wat voor uw business werkt. Zodra u hier inzicht in heeft kunt u anticiperen. Zo breid u uw winkel modulair uit, en ligt de focus op succes.

Wij inventariseren strategisch waar uw succes ligt. Wij vinden het opzetten van een webwinkel enorm interessant. Echter zien wij nog veel liever een succesvolle oogst.

  • Maatwerk oplossingen voor ieder budget
  • Voor beginnende en bestaande webwinkels
  • Wij begeleiden u tijdens uw groei
  • Professioneel advies en assistentie
  • Alles onder één dak

Neem vrijblijvend contact op

Bij een sterk idee hoort een sterke domeinnaam

Controleer direct of uw domeinnaam nog beschikbaar is