Wie zijn wij eigenlijk?

Een creatief collectief vol bruisend talent dat staat te popelen om u van dienst te mogen zijn.

De kracht van het web

WebCaptain is meer dan een bedrijf alleen. Het is een creatief collectief met een fundering gebaseerd op een bijzonder recept. Namelijk een combinatie van ervaring, passie en liefde. WebCaptain dankt zijn bestaansrecht aan de kracht van het web. Een kracht met eindeloze mogelijkheden, die wij ons volledig eigen hebben gemaakt.

Maak kennis met de kapitein

Aan het roer staat Jim Brouwer. Een zeer ervaren Webdesigner met een specialisatie op E-commerce. Gedurende zijn loopbaan is hij onder andere jarenlang werkzaam geweest bij één van Nederlands grootste Webhosting providers. Jim begrijpt het web, is oplossingsgericht ingesteld, ziet overal kansen en is tevens gepassioneerd wereldreiziger. Zo is hij recentelijk van Nederland naar Australië gefietst. Zijn kwaliteiten heeft hij ijzersterk weten te combineren, met WebCaptain als resultaat.

WebCaptain

De naam WebCaptain heeft een goede reden. Het bedrijf is namelijk met een echt schip te vergelijken. Wij hebben ons steevast geworteld in de digitale wereld terwijl wij fysiek letterlijk over de hele wereld werkzaam zijn. Uit deze unieke manier van werken haalt het hele team enorm veel kracht en passie. Deze bron van energie focussen wij vervolgens op het behalen van doelen. Doelen van onze klanten maar ook die van onszelf.

De rest van het team

Het bijzondere van WebCaptain is dat er een team van enthousiastelingen paraat staat om bij te springen wanneer dit nodig is. U kunt haast stellen dat WebCaptain net zo modulair opgebouwd is als een software pakket zoals WordPress. Wanneer er behoefte is voor een specifieke expertise dan zal er daarvoor iemand beschikbaar komen. De passie, om de kracht van het web te gebruiken om op afstand te werken, reflecteert zich in iedereen terug. Zo hebben wij verspreid over drie landen een divers team van Web Developers en Copywriters paraat staan.
Persoonlijk met ons afspreken gaat lastig. Dit lossen wij dan weer op door op andere wijze extra goed bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld telefonisch, per e-mail, via live chat of Skype. Een ander goedmakertje is dat wij om één uur 's nachts onze werkdag al beginnen.

Voor iedere website de juiste oplossing

Wanneer wij over 'maatwerk' spreken bedoelen we niet per definitie een op maat gemaakt product. Echter hebben wij het in dit geval wel altijd over een maatwerk oplossing. Een website is een heel persoonlijk product. Een kapper heeft bijvoorbeeld een heel ander doel met betrekking tot zijn website dan een elektronica winkel. Zo afwisselend als dit doel kan zijn varieert ook het budget dat iedereen beschikbaar heeft.  Een ruim budget is lang niet altijd vereist. Het is daarentegen wel een vereiste om creatief te zijn. Hier komen wij bij kijken. Want als er iemand ervaring heeft om 'Lowbudget' de beste resultaten neer te zetten dan zijn wij dat wel. De focus ligt er bij ons op om u van dienst te zijn. Wat u ook nodig heeft. Wij denken oplossingsgericht met u mee. 

specs_white_form

Vul onderstaand contactformulier in

specs_white_skype

Skype

  • Maatwerk oplossingen voor ieder budget
  • Webservice van begin tot eind
  • Wij begeleiden u tijdens uw groei
  • Professioneel advies en assistentie
  • Alles onder één dak

Neem vrijblijvend contact op