De eerste indruk, daar helpen wij u bij

Wij visualiseren krachtig de boodschap die u probeert over te brengen. Zo bent u verzekerd van een eerste indruk waarmee u punten scoort.

Webdesign

Wij creëren een professioneel ontwerp dat naadloos bij uw wensen aansluit. We nemen al uw zorgen uit handen, en zorgen dat het eindresultaat van het scherm af spat.

Bij ieder project denken wij oplossingsgericht met u mee. Wij denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Ons streven is om altijd het maximale uit een project te halen. Ook wanneer u vast zit aan een krap budget.

Wij adviseren u graag over een passende oplossing

Leg gerust uw wensen aan ons voor. Op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvend voorstel maken dat geheel bij u past. Neem direct contact met ons op, en laten we samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Website voorzieningen

1470399656_Branding.png

Content Management

Beheer eenvoudig uw eigen content middels een gebruiksvriendelijk beheerscherm.

1470399667_Newsletter.png

Website plugins

Plaats een fotogallerij, toon recensies of laat uw bezoekers eenvoudig contact met u opnemen door middel van een contactformulier. Alle functionaliteit die uw website nodig heeft maken wij mogelijk.

1470399594_Web_Design.png

Responsive

Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Het optimaliseren van uw website voor mobiele gebruikers is van essentieël belang.

1470399662_Marketing.png

Statistieken

Meten is weten. Krijg eenvoudig inzicht over hoe uw bezoekers op uw website terrecht zijn gekomen, wat hun locatie is en hoe vaak zij zijn terug gekomen.

Van concept tot realisatie

Wat is uw doelstelling?  Wie valt onder uw doelgroep? Hoe wilt u deze aanspreken? Waar liggen uw persoonlijke voorkeuren? Voordat wij gaan beginnen is het belangrijk om voor ogen te hebben waar we  heen willen gaan.

Wij beginnen met het maken van een grafisch ontwerp. Een eerste versie leggen wij aan u voor. Wij schaven het ontwerp net zo lang bij totdat u tevreden bent.

Nu wij helder hebben hoe de website er uit komt te zien is het tijd om concreet aan de slag te gaan.  Na akkoord op het ontwerp, beginnen wij met de bouw van uw website.

Als het resultaat op uw internet browser te bewonderen is zullen wij u uitleggen hoe u zelf content aan kunt passen. Indien gewenst dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Foutjes sluipen er helaas altijd wel eens in. Daarom is het belangrijk om goed te testen: functioneel, tekstueel en ontwerptechnisch. Is alles naar wens? Dan wordt het tijd om uw eerste bezoekers te verwelkomen.

Opensource

Vele geniën werken dag in dag uit samen aan het verbeteren van Opensource weboplossingen. Wij geloven sterk in de kracht van deze producten. Waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden als andere dit voor ons gedaan hebben?
Wij zijn ervaren met de installatie, het gebruik en het uitbreiden van vele projecten. Onder andere voor het beheer van uw website, weblog of webwinkel maar ook voor het versturen van nieuwsbrieven.  Zo bieden wij niet alleen de beste oplossingen aan, maar ook de goedkoopste.

  • Maatwerk oplossingen voor ieder budget
  • Functioneel, gebruiksvriendelijk en creatief
  • U heeft zeggenschap over het ontwerp
  • Professioneel advies en assistentie
  • Alles onder één dak

Neem vrijblijvend contact op

Bij een sterk idee hoort een sterke domeinnaam

Controleer direct of uw domeinnaam nog beschikbaar is

Een .nl domeinnaam legt u al vast vanaf slechts € 6 per jaar