Probeer Webhosting Basic


3 maanden gratis
daarna € 2 p/m, per kwartaal opzegbaar


Bestellen

2 GB schijfruimte
20 GB dataverkeer
1 domein hosten

Webhosting Zwaar

4 p/m
Bestellen

5 GB schijfruimte
50 GB dataverkeer
3 domeinen hosten

Webhosting Ultiem

7,50 p/m
Bestellen

10 GB schijfruimte
100 GB dataverkeer
10 domeinen hosten

Standaard bij elk pakket

99,9% uptime garantie
Dagelijkse back-up
Nederlandse servers 
Gratis up- en downgraden

Onbeperkt aantal e-mailadressen
Onbeperkt aantal databases
Onbeperkt aantal subdomeinen
Voorgeïnstalleerde software

DirectAdmin controlepaneel
PHP 5.5 en PHP 7.0
MySQL 5.6
Cronjobs

Uw eigen plek op het internet

Wij bieden betrouwbare webruimte aan tegen een vaste lage prijs.  Heeft u later behoefte aan meer ruimte dan schalen wij uw pakket gewoon bij. Wel zo makkelijk!

Eenvoudig applicaties installeren

Op uw webhostingpakket is verschillende software gratis voorgeïnstalleerd. Zo kunt u in een handomdraai met onder andere de volgende software aan de slag:

WordPress_blue_logo.svg

WordPress

WordPress is razend populaire software om een blog te beheren. De mogelijkheden rijken echter veel verder dan een blog alleen. WordPress is uitermate geschikt om een uitgebreide website of zelfs webwinkel mee te beheren.

51527

PrestaShop

Met PrestaShop zet u in een handomdraai, zonder technische kennis, uw webwinkel op. PrestaShop wordt veel gebruikt door startende ondernemers aangezien het zo gebruiksvriendelijk is.

Joomla-flat-logo-en

Joomla!

Joomla! is een uitgebreid content management-systeem (CMS). Het pakket bestaat uit veel verschillende onderdelen, die modulair gebouwd zijn. Zo is de functionaliteit enorm schaalbaar.

druplicon-small

Drupal

Drupal is een pakket waarmee eenvoudig een grote verscheidenheid aan inhoud gepubliceerd kan worden. Het beheren van een blog, forum of community websites is zo voor iedereen toegankelijk.

magento-logo-7F3911AE9E-seeklogo.com

Magento

Magento webwinkels geven online verkopers veel flexibiliteit over hun webshop. Het is de perfecte tool voor geavanceerde webwinkels. Dit vertaalt zich echter terug in een complexer systeem in vergelijking tot PrestaShop.

1000px-Mediawiki_logo_reworked.svg

MediaWiki

MediaWiki is de meest uitgebreide software om uw eigen, meertalige, encyclopedie mee te maken. Wikipedia maakt bijvoorbeeld gebruik van dit pakket.

Schaalbaar

Wij geloven dat succes moet ontstaan uit groei. De kunst is om klein te beginnen en hier iets uit op te bouwen. Volgens deze strategie hebben wij onze hosting pakketten ingericht. Ieder pakket omvat de optimale service en specificaties die wij aan te bieden hebben. Het verschil zit in de capaciteit die u nodig heeft. Overstappen naar een ander pakket, groter of kleiner, is te allen tijde mogelijk. Blijkt ons ultieme pakket toch niet ultiem genoeg te zijn voor u? Geen probleem, uw pakket kan altijd uitgebreid worden met Hosting Upgrades.

DirectAdmin

Ons webhostingplatform is geconfigureerd met DirectAdmin. Dit is een krachtig en gebruiksvriendelijk controlepaneel om uw webruimte op een eenvoudige manier in te stellen. Zo kunt u onder andere subdomeinen en e-mailadressen aanmaken. Vindt u het toch nog spannend? Dan doen wij dit gewoon voor u.